Over ons 1

Over ons

Wij zijn een klein, maar snel groeiend bedrijf gevestigd in Amsterdam met een passie voor design en een sterke nadruk op klantenservice. Wij willen dat aan alle behoeften van de klant wordt voldaan en willen verzekeren, dat onze klanten een uitstekende website en vormgeving hebben om zo hun doelen te bereiken. Wij willen dat onze partners een rendement uit hun investering in een website of een ander design product krijgen. Wij streven ernaar om uw partner in design te zijn. 

Wij bieden niet alleen producten of diensten, maar een langdurige partnerschap. Producten van hoge kwaliteit en service, vertrouwen, betrouwbaarheid, en een ongeëvenaarde service-ervaring zijn onze credo. Nu de technologie steeds beter wordt en ons bedrijf blijft groeien, hebben we onze werkprocessen aangepast en een uitgebreid assortiment van producten beschikbaar gemaakt zodat we onze klanten van al hun design behoeften kunnen voorzien. We focussen ons op kwaliteit en klanttevredenheid. Ons werk is pas klaar als onze klant helemaal tevreden is en trots is op het geleverde product. Onze klanten steken hun hart, tijd en zweet in hun bedrijven en verdienen een fantastisch ontwerp dat hun werk van de beste kant laat zien.

Wij begrijpen dat het moeilijk is om niet alleen een creatieve webdesigner te vinden, maar een echte partner. Wij zijn er altijd voor onze klanten als ze vragen hebben over het ontwerp, productie, marketing, computers of andere algemene vragen. Wij zien het als onze taak om het u makkelijker te maken en helpen u prioriteiten stellen zodat uw diensten en producten zich onderscheiden van de massa. In de afgelopen jaren hebben we niet alleen ontwerpen gemaakt maar ook onze klanten geholpen bij het aanmaken van de e-mail accounts, het print productie proces en adviseerde hen op hun business en marketing ideeën. Wij helpen onze klanten en bieden hen advies, zelfs wanneer de producten al zijn afgeleverd. Dit is wat ons een partner in design maakt.

Heeft u nog vragen?

Wij bieden een gratis en vrijblijvend consultatie. Gebruik het formulier beneden om een afspraak met onze adviseur vast te leggen of neem contact met ons op over

Gratis consultatie

10 + 5 =